Det nya goda livet

2017-07-13
16:43:38

Etapp 5

Idag var det dags för Belgien och bland annat Mur de Huy backen. Det gick som jag trodde upp för den, jag körde halva sen tog det stopp och jag promenerade upp. Men upp kom jag och det var målet. 


Känslan idag har varit dålig från start, jag har inte alls känt mig på bettet som de andra dagarna. Fokus har varit blurrigt och med en huvudvärk som stört. 
Jag fick dessutom en punka. Janne var snabbt och hjälpte mig. Tobbe stannade också kvar. När vi skulle dra ikapp så hade även Magnus fått punka en bit fram så vibploclade upp honom och Frank och så drog vi ikapp. Då vaknade hjärnan och allt kändes toppen. Jag och Magnus körde långt bak och pratade hon njöt av naturen. Sen vet jag inte vad som hände, jag kände hur det började bli hett och när vi landade vid lunchen var jag så jävla trött, jag orkade inte sitta upp. Jag ville bara ligga ner. Kanske drack jag för lite efter rushen, eller var jag helt manglad efter gårdagens regn då jag frös ganska ordentligt, jag vet inte. Bästa goa Anna hjälpte mig då med beslutet att kliva av dagens etapp efter nästa 11 mil. 
Inskrivande stund är jag jävligt besvikenoch  tårarna kommer när jag tänker på det. Men jag vet att när jag fått vila, äta och sova ordentligt såmgippasbjag att jag kan trampa den sista långa etappen imorgon på omkring 19 mil och sen de sist 8-9 mil in till Paris på lördag. 
Jag tror nog  egentligen skon klämmer värst vid tanke på att jag kanske bränt mig sånjag inte orkar ladda om. 
Men jag ska göra vad jag kan för att göra det. 

Inför Mur de Huy
Bosse cyklade heeela vägen upp
Idag blev det en punka för mig
Draghästarna Janne och Tobbe såg till att slangbyte och ikappkörning gick betydligt snabbare :)
Jag hittade en söt kompis på hotellet
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: