Det nya goda livet

2015-08-18
18:50:49

Joggingrunda

Ikväll tog vi rundan runt Söderåkra! Sprang förbi gymmet och insåg att ska motivationen dyka upp för att ta mig in till vikterna så måste det komma en regnig dag. Kvällslöpning i solen och man känner att det är en aning svalare är så oslagbart! 

Fick bli lite armhävningar, rygglyft och situps för att kompensera att jag inte styrketränat på lääääänge! 


Andra valde att vila sig i form ;-) 
2015-08-18
06:07:10

Hoppsan

En mysig cykeltur, vi va fem från början sen blev vi bara två. Ingen föll offer för den pågående bockajakten även om det va herrarna som bestämde dig för att vända. 
Sån otur vi hade, efter en mil körde Emma på en liten spik som lunkade däcket och det strulade med fel längd på ventilerna på slangen så Johan fick ta sin slang och en pump som gängade för hårt så den tog med sig ventilen när man försökte skruva loss. Så när vi hade lånat ett verktyg från en dam i ett hus precis intill så hade solen börjat gå ner. Jag och Emma ville köra på och fick en fin runda kring voxtorp, Värnanös, Gunnarstorp, Djursvik och Påbonäs. Där fick vi dela på oss. Hade gärna hängt med ner till Bergkvara och kört över Torsås men det va bara att inse att det skulle bli för mörk. Jag hade inga varselkläder på mig. 

Hoppas på ett par turer till innan hösten marscherar in. 2015-08-14
07:10:21

Över förväntan

Igår såg jag mina tider. Wow alltså i Växjö gjorde jag loppet på 1:23:18 och mitt mål i Kalmar va att förbättra den tiden och det gjorde jag. Tiden blev 1:16:30. Sååå nöjd! 

Sen att det står att jag heter Malin Magnusson med har blivit lite galet. Hoppas de kan fixa till det. 

Hur ska jag kunna toppa detta i Rottne... Om simglasögonen inte strular och T1:an går lite fortare så borde det gå. Är iofs längre distans på löpning och cykel men simningen är kortare.