Det nya goda livet

2013-01-31
12:21:34

INTE VIIIND

När det regnar åker rengkläder och ländtäcke på, vid snö, samma ländtäcke och lite varma plagg på mig. Vid värme och stark sol finns det flughuvor, solkräm alt lång t-shirt och vatten. Men hur värjer man sig mot vinden? Det kastar och slår i allting man känner sig bokstavligen urblåst... Maja är en lugn tjej men till sliter vinden tag i mig är det ju inte lätt för henne att balansera upp sig om jag vaja som en flaggstång. Skogen finns men när man väger det mot risken att få en gren i skallen så är det inte så lockande. Nä jag behöver komma på något.
2013-01-30
10:55:08

Vad vore jag...

Jag älskar er mina underbara små <3 ni är ljuset i det totala mörker som försöker omsluter mig nu. Utan er hade jag bara lagt mig ner och givit upp.
Utan att veta det ger ni mig kraften att fortsätta och försöka göra det bästa av det helvete som ligger i skuggorna och väntar. Tack vare er finns kraften att bita ihop och försöka göra det bästa av det som är.
Jag älskar er så fantastiskt mycket <3 <3 <3

2013-01-28
21:37:14

OH OH!! BIG NO NO!!!!

Jösses ikväll blev det tydligare än någonsin att allt inte är som det ska hos mig att all stress runt privatlivet tagit din knäck... Det tog tills jag började trava innan jag insåg att jag glömt min HJÄLM!!!! Inte ok!!!! Tur att snutteluttan höll sig lugn. På torsdag blir det longering.
Jag tog även ut Renette en sväng och borstade och promenerade. Stackarn, det märks att ingen pysslat med henne på länge! Hon stirrade och blåste mot det mesta. Jag hoppas kunna hinna med henne och Casey lite mer. I alla fall pyssla mer.

Pözz