Det nya goda livet

2015-02-22
12:33:55

Mår så bra 😊

Igår blev det en sväng till gymet! Fokus på de stora muskelgrupperna. Det blev 
Marklyft 3x5 50kg
Chins 3x3 25 kg hjälp (4 reps på sista) 
Jägarböj 3x8 40kg
Och lilla sjukgymnastiken för knäna. Kör på med den för jag har känt av knät mycket lite eller inte alls sen jag började det.


Idag va jag på första långspinning, två 25 min block på 80- resp 85% av max. jäkla vad jag längtar ut. Snart mars så lär inte kunna hålla mig borta länge.


Många andra pusselbitar i livet som faller på plats nu :-) 


2015-02-19
22:59:51

Jag trodde inte det va sant!!! :-)

Ikväll va det ren vilja som tog mig till simhallen. Helt slut i knoppen efter att igår spenderat dagen i en idrottshall med ca 100 skrikande ungar på en innebandyturnering för att idag stå i skogen lutad över en eldstad och grilla korv så man trots simning och dusch fortfarande luktar rök ( tycker jag) 
Som en zombie ner till simhallen, byta om och in, simmar in 200 meter. Efter det tar tränaren upp oss ur vattnet och talar om att vi ska köra 8x100 m på tid...  :-0 
Efter min första kände jag mig lite svajig i magen och huvudet värkte... Men under vilan släppte det så jag tänkte jag kör en till, upp ur bassängen. Hade ingen ork men tränarna tyckte jag jobbade bra. På tredje bestämde jag mig för att bara göra fyra för jag upplevde att jag hade noll kraft efter den fjärde kändes det både här och där. Marie gav tekniktips och rätt som det va körde jag min femte, den sjätte va kul eftersom jag då hade kört exakt lika snabbt på två längder...på hundradelen :-)
När sjuan var klar så var det ju vara en kvar. Marie coachade asbra när ett jäkla fritids-simmar-pucko låg i banan jämte och störde. Hon hejade på och viftade så jag tittade mer på henne än den andre :-) så jag avslutade så jag va nöjd. 
Måste träna på bensparken bara! :-) ännu mer!!!

Efter körde vi lite roliga teknikövningar. De där dolmarna kan man tydligen lägga på pannan för att träna ryggsimsteknik. Sen körde vi polosim. Nu är jag helt slut så nu ska John Blund få göra sitt! 
God natt! 
2015-02-17
21:45:03

Fettfasta

Fettfasta är verkligen grymt. Förbränningen är på topp!! 
Ikväll blev det gott! En chokladmousse på 
250 ml kokosgrädde
1 st äggula 
Stevia efter behag
1 tsk vaniljpulver
2 msk kakao 

Serveras med grädde ich hallon