Det nya goda livet

2013-05-29
22:13:19

Jag är så bra

Snart i bättre form än Maja, lilla stumpan <3 hon är bättre men inte helt bra. Hon får vila över helgen oxå så hoppas jag på att kunna köra igång henne söndag kväll eller måndag.

2013-05-28
19:29:54

Jösses

På fredag tar min vän och Rebecca studenten (www.xerxes.blogg.se) jag har inte sagt det högt men jag träffade henne vid en tidpunkt då mitt hästintresse höll på att svalna och att komma ihop med en människa med ett sånt flammande intresse gav verkligen en nytändning och det kommer jag bara henne evigt tacksam för.

2013-05-28
19:17:34

Lugn

Nu efter en vecka med betesreducerare är jag lugn. Qvintus visar inga tecken på fång och Majas sår läker fint. Däremot har ju i stort sett all kondis försvunnit på Qvintus efter närmare två veckors hagvila (säkert Maja också) så nu när jag ska skritta igång henne tänker jag ta med honom också så vi bygger upp honom igen sakta men säkert. Så Ida kan rida honom obehindrat och Gustav också för den delen, han vill också rida Qvintus nu. Så imorgon ska han få rida :-) och styra :-) idag fick han nöja sig med att sitta på Maja :-P