Det nya goda livet

2011-09-30
11:02:16

*pyl, snyft* Attans med

Har nog alla känslorna igång nu vad det gäller hästarna: Ledsen, glädje, oro

Ledsen: Jaha det är bara att inse :-( jag orkar inte hoppa ikväll. provade att ta en liten promenad med barnen nu och svetten bara rinner. Så nu är det bara att baxa ner sig i soffan med något varmt och hoppas att det går över snart. Ser hästarna gå i hagen bakom huset och det är sån tortyr att inte kunna rida :-(

Glädje: Få glädjas åt att snart ska vi fixa taket i stallet och sätta igång vattenkopparna. Så skönt det ska bli att slippa bära hinkar i vinter!!

Oro: Vad komer hända med gammeldamen här. Hoppas verkligen hon blir kvar hos oss. Annars får det bli till att börja jaga sällskap till Maja.
2011-09-29
17:43:28

*hoppas hoppas hoppas* hoppa!

isch så jäkla förkyld man kan bli. Var på klätterklubben med jobbet igår och skrattade åt min kollega och sa att jag jag förmodligen skulle ligga däckad idag när var uppe på väggarna och klängde. Mycket riktigt igårkväll grodde näsan igen och sömn i natt blev...så där, så idag har jag legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Givetvis händer sånt här när man har roliga saker på gång. Imorgonkväll är det blåbärshoppning och jag har inte kunnat rida Maja sen måndags.

Sen vet jag inte om det blir hoppning alls för så fort jag börjar anstränga mig lite så börjar jag nysa och näsan rinna... Annars får man la satsa på klubbtävlingen.. MEn jag vill hoppa imorgon ju *pyl*
2011-09-24
18:34:03

Min duktiga Maja och kändisbarn

Idag testade jag en grej med Maja som jag inte vågat på länge och det var att galoppera på öppet fält och det funkade, det blev i ett kontrollerat tempo och vi kunde dessutom styra så jag kunde träna på att rama in stå i lätt sits. Har gett mig själv läxa att bli bättre på trampet i stigbyglen sen min ridlärare sa att hon önska jag hade bättre tramp, okej då :-)

Jätteroligt att slå upp nya hästmagazinet också, jag skickade in en bild på ungarna och Qvintus och banne mig så hade den kommit med :-)


PÖZZ på er!!