Det nya goda livet

2010-02-27
13:56:25

Nu är jag mallig

Då har jag ytterligare en Clear Round rosett till prishyllan på 60 cm.  Just nu känns det som jag hade kunnat hoppa både 70 och 80 lätt :-)
Så nästa gång kommer jag nog höjer jag till 70 cm. Riktigt jäkla kul!  Musse är en sån fantastisk häst. Han kan man lita på i ur och skur! Bra utbildning för mig. Det behövs nu när jag ska börja sätta igång Maja
Music Dancer, även kallad Musse: Född -00 korsning. 150 cm Fux med 3 vita strumpor som är snäll och busig.
Music Dance a.k.a Musse. min springare för dagen som gjorde precis det han skulle.

60 cm hoppade vi idag
Tjusig i rosett. Egntligen skulle den ju hängt kvar hos honom för han gjorde ett kalasjobb idag.


Vårt ridhus. Ser ju enormt ut när man tar kort från läktaren men det är lagom stort 60x20. Inte jag som rider där.
2010-02-27
07:29:10

Nerverna utanpå

Idag ska jag tävla för första gången i hela mitt liv. Jag har tidigare bara ridit blåbärs cup och där kliver ju hästen mer eller mindre över hindret. Nus ka jag upp på hela 60 cm som känns ganska högt helt plötsligt. Det gjorde inte det när jag anämlde mig.

Nu är jag ju en så jäkla tävlingsmänniska så nu måste jag börja med att sänka kraven på mig själv. jag menar herrre gud det är ju bara en klubbtävling och mitt främsta mål är att ta mig runt felfritt. Skulle det sen bli en placering så är det ju inget annat än bonusbonus. Men det är ju bara att inse, tävlingsryttarna i stallet ska också vara med så den chansen är nog så minimal som det går.

Men felfritt ska jag väl ändå klara va? eller. Usch nu blir jag nervös igen.