Det nya goda livet

2011-07-25
22:00:55

Nu så!!

Nu har äntligen Maja fått komma ut till kompisarna i hagen. Jag vet dock inte riktigt hur hon mår för hon går lite för sig själv, men hältan har lättat ialla fall. Ska bli spännande att sätta sig på henne sen. Hon lär väll vara som ett litet krutpaket nu efter all vila. Det blir iallafall till att starta lugnt.

Vill passa på att tacka min underbara hovslager som körde 35 minuter på sin egntligen lediga dag för att slå på Majas sko igen innan han drog till Halmstad TACK!! Jag säger bara. det hovslagaren kommer jag ALDRIG byta ut så länge han håller på!
2011-07-21
20:50:56

Paket


Snuttan har inbakad hov :-(Tänk om man kunde få till en sån här bild ute :-) Stallet är i stort behov av hammare, spik, bräder och färg. Ska bli kul att börja kunna renovera lite mer nu när jag fått heltid och får lite mer pengar över :-)

2011-07-21
14:10:53

My poor girl!

Inte bara att hon hade var i hoven stackars lilla tjejen nu ska hon stå inne över helgen. Hon kommer ju bli helt knäpp. Man får väll ha lite mental träning istället så hon inte känner sig helt uttråkad. Sen ska man försöka få tag i en hovslagare med som kan komma och slå på skon igen på måndag. Lättare sagt än gjort märker jag. Min ordinarie är ju bara jättegullig. Han är fullbokad och säger ändå att om jag inte får tag i någon annan så kan jag ringa på Lördag.

Nu ska jag snart iväg till min PT** och se om jag gjort några framsteg med min träning. Det har ju varit lite si och så med det senaste månaderna pga mycket jobb. Men nu är jag på G att komma igång igen så jag ska be om lite bra tips.