Det nya goda livet

2014-06-30
21:53:29

Men yes!!

Idag blev det en spontanlöparrunda. Sonen var hos en kompis så jag och dottern stack iväg, hon på cykel. Det gick riktigt jäkla bra :-) var varmt men kunde hålla ett skönt tempo.

Så här första semesterdagen har varit underbar. Jag ha både bärjat skruva upp lampor och gardiner i sonens rum och vi har fyllt poolen, hoppat studsmatta, handlat lite och delat ut inbjudningar till sonens födelsedagskalas på lördag. 
Jag har dessutom tack vare en vän lyckats få till den ultimata födelsedagspresenten till sonen. Han och jag ska iväg på onsdag och åka lastbil med en bekant... Detta har jag nämnt för honom tidigare att vinkande skulle göra och han har frågat om när det blir av😊 Nu fick vi till en tid och han vet inget än *hihi* så det blir en stor suprise. Nu ska vi ju inte ut och åka vilken häck som helst utan denna bilen pryder omslaget på senaste Trailer 👍👍
Löparrundan slutade hos sonens kompis, båda barnen är jämngamla med de kidsen så dottern gick in till sin kompis och jag fastnade med mamman. Drack the och babblade 😊 ikväll åt vi en väldigt sen kvällsmat men vad gör det, vi har semester. Underbar start!

Imorgon är en stor dag för mig... Jag berättar mer...efteråt. Tjingeling 2014-06-30
14:54:59

På gång

Ah härligt att känna att kroppen återhämtar sig efter den ansträngning som 133,8 km cykling faktiskt är (för mig) 
Ikväll blir det en liten joggingtur... Hoppas få med ungarna på cykel. 

Och det bästa av allt! SEMESTER!! 
2014-06-28
20:54:27

Oj, oj, oj

Nu när Skansentrampan (215km) är inom en månad så var jag ju tvungen att i allafall köra halva distansen.., så när regnet tog paus vid lunch packade jag och pumpade cykeln och stack iväg. Passet var upplagt som så (då jag som längst cyklat 7 mil innan ) att pausa var fjärde mil och inte stirra mig blind på farten utan tänka att distansen gör mig trött.... Första fyra milen svischade fram,(för mig är det svischa :-)) låg runt 29-30 km/h kunde knappt fatta det. Höll ett bra tempo även 4-8 mil även om det var aningens lägre. Här nånstans trodde jag att jag kört fel då kartan hade visat T-korsning men jag kom till en vanlig fyrvägs. Efter 8 mils-pausen åkte tempot jojo... Ibland låg jag nere på 21-22km/h för att plötsligt få kraft och köra på i 27-28km/h. Nedförsbackarna bjöd givetvis på betydligt högre hastigheter. 
Runt 9-10 milen började hjärnan spöka, den ville tänka negativt så hade någon sett eller hört mig hade de nog trott jag varit galen för jag mumlade mig upp för backarna "tram-pa, tram-pa" och job-ba, job-ba" alltför att hålla fokus. Här tog vatten och energidryck till På köpet slut med... Jag funderade på om jag skulle klara sista 1,5 milen utan någonting men musklerna skrek av smärta både i ben och ländrygg och jag kunde givetvis inte tänka på annat än dricka...
Jag visste att jag skulle passera en kompis hus och tänkte attär hon inte hemma kan jag smita in i hennes stall och hämta. Men hade turen att hinna fånga henne innan hon skulle iväg :-) 
Så med två fyllda flaskor och knappt milen kvar kunde jag hoppa upp och trampa vidare, vänster knä protesterade rejält första biten men när muskeln blev varm igen så blev det lugnt... Och tur med vädret verkar jag ha för precis när jag bromsar in cykeln hemma så dundrar åskan igång :) 
133,8 km på 5:18:41 det är jag jäkligt nöjd med i dagsläget! 

Nu sömn... God natt godingar