Det nya goda livet

2011-05-30
22:17:47

Framåt framåt

Nu har galoppen börjat sätta sig. Fattningen har hon kunnat länge men nu börjar det bli kontrollerat också. iallafall när vi rider på volt. Nästa steg är att kunna göra det utomhus också.

JAg får nog inse att det inte blir någon distansstart i år. kanske om det dyker upp något inofficellt eller någon mindre lite närmre. Känns lite långt att dra till Simlångsdalen som första start.
2011-05-13
22:03:56

RIdläger!

Nu är Maja och jag anmälda till två ridläger i sommar, ett hopp- och ett dressyrläger förhoppningsvis så hjälper detta till att gå vidare i vår utbildning :-)
2011-05-01
21:50:36

Mystur

Idag fick Maja verkligen vad hon förtjänade. En lugn skrittur utan några särskilda krav och det kändes verkligen som hon njöt av detta. Hon jobbade hårt igår så idag fick vi ta det lite lugnt. Det var inte bara hon som var trött förresten. Jag var supertrött i kroppen idag också. Nu har jag fuskat hela påsklovet. Både med godis och styrketräningen så ikväll sa jag adjö till allt onyttigt. Nu tänker jag följa min personliga tränares uppmaning att inte äta något skräp förrens jag nått min idealvikt.
Kan iallafall döva det dåliga samvetet med att så mycket som jag ridit under de senaste två veckorna har jag inte ridit på LÄNGE och det kommer jag fortsätta med för Maja utveckling går verkligen lavinartat framåt nu.