Det nya goda livet

2017-04-30
22:34:53

Äntligen team-träning

Idag kl 8:30 satte jag mig i bilen. Taggad till tänderna för nu äntligen kunde jag vara med på teamträningen. Jag har missat alla utomhusträningar av olika anledningar hittills så nu var det äntligen dag. Inte fel heller att solen sken från klarblå himmel och vinden var väldigt svag. 

Vi möttes upp ett glad gäng på 11 pers som rullade iväg. När man vet hur lite landsvägscykling många i gruppen gjort så måste jag säga att jag blev sjukt imponerad av hur duktiga de blivit på klungkörning. Ingen som vinglade eller härjade med flaskor mitt i klungan. 
När vi närmade oss 5 mil kom vi till ert jättemysigt fik i en lite ort som heter Berga. Själv satt jag där i solen och mös. Inga bekvämare på idag. 
Vi rullade vidare i en härlig Bullerbybygd med röda hus och gärdsgårdar ocj vägen snirklade sig upp pch ner. Omkring 8 mil var några rejält trötta. Vi stannade och funderade på hur vi skulle fortsätta, Bosse hade en tid att passa så det började pratas om två fartgrupper. Jag frågade om farten i snabbgruppen och det pratades då om 30-32, Bosse peppade att det skulle jag fixa, eftersom jag var ganska pigg i benen så hängde jag på. Det blev jag, Mariana, Tobias, Bosse och Janne som drog o den gruppen. Men hej och hå vad det gick, jag fick direkt be Tobias slå av på takten när de drog iväg i 35-40 knyck det blev ändå omkring den farten ett tag och jag orkade inge hålla det. Janne låg bakom mig och hade intercomkontakt med Tobias längst fram. Janne såg direkt när det blev en lucka så jag behövde endast tänka på att trampa. Men jag lyckades nästan bränna mig likförbaskat. Det gjorde mer och mer ont i ryggen och när jag då inge lyckades hålla stödet i magpartiet så började jag hänga på styret och då kom nackvärken som ett brev på posten. Jag tappade klungan en bit, Janne höll mig sällskap. Det var liksom ingen idé att försöka trycka på för motvinden hade fått för sig att börja blåsa med så det var bara att försöka hitta ett jämt motstånd. Vid sista korsningen innan vi skulle cykla in mot Mönsterås igen så väntade gänget på oss där. Vi var inte väldigt långt efter max 2-3 minuter. 
Då hittade jag lite krafter och vi cyklade sista biten in till bilarna tillsammans, det var superskönt. Jag väggade inte helt idag men jag lärde mig den hårda vägen att säga till i god tid när det går för fort. Det drabbar ju hela gruppen när en inte orkar. Idag verkade ingen bry sig om det tack och lov. Jag är riktigt nöjd med dagens pass ochvi kommer förhoppningsvis ha väldigt roligt på vår resa mot Paris. 

Jag och gula faran på väg mot Mönsterås
Pigg och gla vår Erica idag
Delar av härliga gänget idag
Nu jäkla ska det fikas och Mariana till höger firade vi med både flagga och sång
Full fokus på bulle och kaffe För Jalle, Bosse och Frank
Intercom grabbarna Janne och Tobias håller den mobila sektionen igång ;)
2017-04-29
22:12:18

Underbara lördag

Dagen fördrevs med promenad och lite bakning av bars när Patrik jobbade. Sen bänkade jag mig för att se tredje och det som även blev fjärde perioden när HV tar hem SM-guldet. 

Efter det ett ordentligt simpass. Patrik hade ett bra set med sig. I övrig blev det en massa improviserande. Så här blev utslaget 

200 insim 


6x50 ss startid 1:05


6x50 med dolme starttid 1:05


Serie 25 a2 50 A4 75 a2 100 A4 100 a2 75 A4 50 a2 25 A4 


50 löst


100 m ss


4x100 stegande varje 25:a från fart 1-4


500 m ss varannan lös varannan hård 


500 m med dolme


50 m avbad 


Så totalt 2900m det är jag mycket nöjd med. Nu ska det sovas för imorgon ska jag och några ur Rynkebygönget hoja en så där 12-13 mil! 

Natti natti  


2017-04-28
21:43:00

Årets första dubbelpass

Jah! så blev det, jag och Patrik stack iväg när han kom hem från jobbet, först cyklade vi en runda på 33 km och därefter snörade vi på oss skorna och sprang 4,3 km. Löpningen bestämde vi först när vi kom hem, mina ben kändes oförskämt pigga när vi pep iväg, hemma sen blev det lite fys på gräsmattan. Kändes mig trött och tung bitvis i cyklingen men löpningen kändes bättre än vad jag trodde det skulle göra. Jag trodde benen skulle protestera mer men tji fick jag :-)
Väl hemma körde vi lite fys hemma på gräsmattan. För egen del blev det fokus på mage och rygg och en hel del rörlighet.
Älskar att träna ihop med min Patrik, mitt hjärta, trygghet och inspiration <3