Det nya goda livet

2012-08-31
08:18:42

Skit med!

Buhu.... Jag hade hoppats på att vara på benen idag utan större bekymmer, ha ha fick jag..,
Vaknade med öm nacke och minsta beröring så kom huvudvärken. När barnen skulle lämnas på fritids och förskola trodde jag att jag skulle spy... Så det blir säng/soffläge idag, så blir det bättre snart.

2012-08-30
21:53:00

Hopp, hopp av!!

Ikväll hade vi lydnadshoppning, väldigt nyttigt för både Maja och mig. Maja superduktig, lite hetsig i galoppen men vad kan man begära när hon inte fått röra sig på fyra dagar. Dock kunde det slutat bättre.

På nästsista övningen skulle vi göra en skarp höger sväng mot väggen runt en sockerbit men jag och Maja missförstod varandra TOTALT (!!) så i stället för att runda eller rida innanför så blev det att Maja hoppade över samtidigt som hon svängde vilket gav en fantastisk katapult-effekt och skickade mig ur sadeln. Jag slog i bakhuvudet rejält men nu i efterhand inser jag ju vilken jäkla tur jag hade, visst är jag öm i nacke och i huvudet men jag bröt inget och Maja är hel :-)
Jag hoppade sista övningen en gång och det kändes bra att ha gjort det.

Och jag har fått ytterligare bevis på att Torsås Ryttare är en fantastisk klubb. Alla jag mötte efteråt frågade om det gick bra och bara det gjorde att läkningsprocessen kickstartade :-) underbara ni ♥

Uj sadeln liiite långt fram :-D det korrigerades kan jag tillägga :-P

2012-08-30
13:25:28

Rida rida

Ikväll kan jag äntligen ta med Maja till lektionen. Jag får låna Kerstins transport TACK <3 och Emil kommer och slår på hennes tappsko idag (om han inte reda gjort det dubbeltack <3 <3

PÖZZ