Det nya goda livet

2011-10-31
18:34:44

mörkerhäst

Nästa täcke jag köper till Maja ska vara i varselgul färg späckat med reflexer. Skulle ta in henne ikväll, skritta en liten runda och klippa lite vinterpäls. Men jag hittade henne inte i hagen. För dig som läser kan jag tala om att de går i en VÄLDIGT stor hage som dessutom är kuperad terräng i. Så gå där och leta efter två bruna och en mörkbrun häst (som i vinterpäls är nästintill svart) var ingen lätt uppgift. Få blir att smyga på varselgrimman så jag hittar henne imorgon, för då SKA jag rida.

Kanske dags att flytta hästarna till den mindre vinterhagen nu eller vad tror du :-P

PÖZZ
2011-10-30
09:32:39

Juhupp

Lutar åt ensamridning idag. Så är det när de små liven inte håller sig friska. *håller tummarna* att lillkillen blir frisk snart Filippa <3

Vad ska vi då hitta på idag, lite intervallträning kanske *hähä*
2011-10-30
07:07:07

Jag har väldens bästa barn!!

Ja tjoho! Nu är biljetterna till sthlm bokade!! Tjoho!!

Måste ju berätta om ridlekis igår, så stolt man kan bli över sina barn. Gustav han kämpade med att styra igår och det gick riktigt bra. Hade nu en häst utan långa tyglar :-) Sist slog vi knut då vägrade han hålla i tyglarna *fniss* env isa pojke.
MEn igår på Figge gick det superduper jättebra och han var så nöjd.

Ida red Hugo, jag var lite spänd i närheten sen sist när han bet mig men igår gick det bra och jag tycker han blir duktigare och duktigare. Behöver bara en bestämd ryttare som är tillräckligt stor för att orka dra upp huvudet  på honom när han vill äta. Ida är inte där riktigt än, men snart!

Frukostdags!

PÖZZ