Det nya goda livet

2016-08-28
16:23:28

Mega separationsångest

I dubbla led! Både för att Patrik idag begav sig tillbaka till Jämtland men också för att jag har nu sålt min lilla racer. Min fina lilla Lexa som jag varit så jäkla nöjd med, som jag började cykla på och kört eb hel del mil på. Det är bara en pryl men att just nu stå helt utan cykel känns mycket märkligt. Jag hoppas dock på att snart ha en ny min ägo men inget bestämt än. Men det finns ett par alternativ :)

2016-08-24
21:09:32

Kalmar minitri mm

Ja, nu har tiden gått igen. Men med Patrik hemma så gör vi så mycket annat kul så bloggandet har fått stå åt sidan.
Mini triat var riktigt roligt i år. Jag var så taggad men samtidigt lugn. Tog mig runt på 1:15:00 så jag är jättenöjd.
Vi har haft härliga cykelpass, simpass och idag ett härligt löppass med intervaller och tekniker medan sonen slet på fotbollsplanen.
I lördags var det iron man i stan, vilka kämpar. Att ens tänka tanken på att jag någon dag ska stå på den startlinjen är hisnande men den finns där.

Mitt nya mål är i alla fall att starta i olympisk distans till våren och försöka starta i fler lopp. För att tygla mina tävlingsnerver men mest för att jag tycker det är så hysteriskt roligt att vara med.

2016-08-14
21:36:22

Kalmar kanalsim

Japp! Nu var det gjort, efter dagar med nerverna på utsidan inför detta så kom dagen igår då det var dags för start.
Vattnet var skönt, 18 grader kändes helt perfekt.
När starten small och vi gav oss iväg kändes det väldigt nervöst och orytmiskt. Jag kände jag var på väg att stressa upp mig. Jag hade hunnit bli lite kall innan så tankarna började fara "oh ska det kännas så här, då kommer det bli jobbigt" men mitt främsta mål med loppet var just att inte stressa upp mig. Så djupa andetag, lugna armtag bara för att hitta rytmen. Då kändes allt mycket bättre och jag kunde veva på.

Simningen under broarna kändes betydligt bättre än jag trodde. Det var inte så farligt strömt i år.
Ute i slottsfjärden blev det en lång krök. Jag var trött och försökte bara rulla på men jag tappade fokus. Se slottet från det perspektivet var ju grymt ;)
När jag klättrade ur vattnet var jag trött och lite yr och då lyckas jag tima så jag fick en mikrofon stucken under näsan och intervjuad. Kaggar inte en aning om vad jag sa. Men väldigt roligt var det. Härligt att få simma ihop med Emma. Hon var fyra minuter före mig. Väldigt gött att ha Patrik och barnen med mig på plats också.
Det här gör vi om :D