Det nya goda livet

2011-06-28
12:07:02

sommaren rullar på

Då var hopplägret avslutat och vi har landat hemma igen. Senare i sommar ska jag definitivt ha med mig Maja hem igen då det kändes fruktansvärt att bara lämna henne på ridskolan helt själv. De andra hästarna gick i en hage i en skog så hon kunde inte se dem :-( Dessutom behöver hon definitivt transport-träningen. Jag märkte att vi inte åkt på ett tag för hon skulle börja bråla givetvis.

Nu i sommar finns det tillgång till transport i alla fall så vi ska träna ett par gånger i veckan på att åka transport. Målet är att kunna lasta själv.

Hur gick lägret? FANTSTISKT, kommer helt klart hoppa mer med den hästen. Nu väntar jag bara på att få hem boken, "Övningar och banor för hästhoppning"
http://www.adlibris.com/se/searchresult.aspx?search=quickfirstpage&quickvalue=%d6VNINGAR+OCH+BANOR&title=%d6VNINGAR+OCH+BANOR&fromproduct=False

Jag har aldrig fått henne att gå i så samlad galopp förr. Jag ska på ett dressyrläger i slutet av sommaren också. Hoppas verkligen på att får mer hjälp då. och att jag har råd att köpa mig en dressyrsadel tills dess :-)
2011-06-05
21:30:53

Viva Paris

HELT UNDERBART! Spenderat 3 dagar i Paris med syrran och mamma. Toppen på Eiffeltornet var ju helt otroligt. Notre Dame fick mig att tappa andan och att inte fler olyckor händer i den trafiken är helt förstummande :-)

Dagarna har som synes spenderats till sightseeing men även många stopp på stadens vackra caféer.

Jag ska erkänna innan flyget trodde jag att jag skulle svimma och dö om vartannat. Jag har inte flygit sen jag var 17-18 år och jag har aldrig gillat det särskilt mycket. Men väl i luften var det helt okej. Sen att vi (enlig mamma) fick en väldigt dålig landning, Det förstod jag när vi åkte hem när den piloten manövrerade planet hur smidigt som helst. Jag kan hetl klart tänka mig att flyga igen.

Det sjuka är ju att jag hoppat fallskärm och när jag satt i flyget och såg ut så fick jag ett väldigt sug att få göra det igen :-)

Bilder kommer!