Det nya goda livet

2010-04-27
18:45:49

Smörja smörja smörja

mmm... det måste göras också. Tog allt nytt och oljade in så imorgon tänker jag rida. Struntade i det idag, det blåser så införjordat här och sen blir man ju inte lite less när man kommer ner och ser att Maja kastat sina skor *grrr*

Dagen har inte varit total katastrof iallafall. var ute med Qvintus imorse och körde tillsammans med barnen. Det var riktigt roligt. :-D
2010-04-24
18:44:51

Mina små älsklingar!

Efter att varit sjuk i nästan en vecka och sen åkt iväg i två dagar så fick jag ÄNTLIGEN träffa mina älsklingar igen. Maja blev jätteglad och det blev jag med :-) Hoppas på att kunna rida och prova allt nytt imorgon.
Har ju köpt:
Svart satin shabrak
Stigläder
Stigbyglar
Pullaträns
Gelsits

Får lägga upp lite bilder tror jag :-D
KRAM
2010-04-18
18:43:00

jogging

Red Maja idag. det är sån kick varje gång för jag känner att jag lär känna henne mer och mer för varje dag. Idag tex tog jag upp henne på den sk paddocken och bara skrittade och travade runt lite. Ville inte att hon skulle få träningsvärk efter gårdagens bravader.

Märks att hon gått på travet för i vänster varv, när vi travar på volt så har hon idén att accelerera innan har jag tagit tag i henne och saktat ner henne men idag provade jag att låta henne hålla farten. det visade sig att hon efter 5-8 meter saktade ner själv och när inte jag tog i henne slappnade hon av betydligt mer. Hoppas på om jag fortsätter så att hon ska kunna börja böja sig innåt och slappna av.

Jag provade även att på rakt spår böja henne utåt. Det gick jättebra i båda varven. Det kändes inte som att hon bara böjde nacken. Men jag behöver någon på marken som kan dubbelkolla det.
Få se om det bär av till tidlektionen på tisdag eller om jag väntar en vecka till. Vill inte äventyra Ullaredsresan på Fredag.

Ge mig gärna tips på hur jag ska få henne att slappna av på volterna.