Det nya goda livet

2015-04-27
15:52:07

Fettfasta


När energin tryter och jag haft ont i halsen i tre dagar finns det för mig bara en sak att göra... FETTFASTA!! Inte bara mår jag mycket bättre men man hamnar snabbt i ketos också! Finns goda (välsmakande) genetiska skäl till detta. Läs Martinas bok så får du veta varför! 
 Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, ska ju bli bra i veckan ju! 

2015-04-21
21:44:13

Vad ska detta sluta :-)

Idag stod jag på jobbet och min triathlontränande kollega kommer framsmygande och frågar hurdant Uppvidningetrampet är. Jag kunde ju bara ge det tio av tio. Hade inte tänkt köra i år eftersom jag har Växjö triathlon på söndagen. Nu har jag ju dock gått ner från olympisk till mini-distans... Så då kunde det ju inte låta bli att dra lite i cykelnervern och rätt som det va lät det faktiskt som vi bestämt oss för att köra 12 milaren... :-) jag måste dubbelkolla med vederbörande i morgon. 

Ikväll blev det lite simning. Min barnvecka så då blev det lite lugnare pass... Särskilt eftersom jag körde eget då träningen skulle börja senare och det skulle bli för sent för oss. Men jag tror jag äntligen hittat min stil i simningen. Jag simmar lugnare, mer avslappnat men det går fortare. Känns så sjukt bra! En riktig kick. :-) det tänker jag leva på! 
2015-04-19
22:10:52

Grymt vilket pass

Idag var det cykling på schemat, så sent som i morse bestämde jag mig vilka jag skulle cykla med. Det är ju riktig lyx och jag inser hur många vänner jag börjar få som har samma intressen som jag.Det fanns att välja mellan att köra in till stan och köra med Team Cykelogen, mitt tempo ( snitta 25) och 5 mil, eller trampa ner till Bergkvara och möta upp ett gäng där, ett gäng som är betydligt mer rutinerade på sadeln än jag. Idag fick det bli  alternativ 2 :-9 jag va asnervös när jag stack ner, undrade om jag ens skulle ha en chans att hänga med. så jag trampade ner till Berkvara vid halv tio för att möta upp resten kl 10.
 
På plats blev det jag och fem herrar. Tre av dem kör Iron man och två är renodlade cyklister, oh jösses. Jag fick instruktionen om att hojta till om jag tyckte det gick för fort. Vi hann knappt börja, :-)  de stack ibäg som skott, jag slapp dock hojta till för tempot gick ner en aning. det blev en toppenrunda. Tre av grabbarna stack iväg efter ett par mil men vi va tre som låg i ett lägre tempo. De två som körde med mig hade lätt kunnat hänga med resten men de körde med mig och det uppskattadejag något enormt, blev en fantastisk runda med härliga små vägar med relativt bra asfalt. mycket motvind dock, därför var jag väldigt nöjd med snittet 26,2 km/h och det känns i benen nu att man tagit i lite extra strax under 6 mil landade vi på, närmare bestämt 56,13. nu ör det sovedags. Se om man orkar upp och springa ett varv innan jobbet imorn. :-P
 
Nattinatti