Det nya goda livet

2019-03-10
19:05:02

Furubodalägret

Yes, då har man varit iväg på sitt livs första orienteringsläger. Hela familjen stack iväg igår oh det blev en panghelg. två dagar med tre orienteringspass och lite bad, bastu och mellomys på det. Det var vad jag behövde för jösses så ringrostig jag var. 
De två första passen gick riktigt dåligt för mig, jag bommade hej vilt. Första passet var förlagt ute vid Kjugekull utanför Bromölla. ett ställe Patrik besökt för men då som klättrarer. Hur som helst vill jag återvända hit för trots svårigheten att orientera så var naturen fantastiskt med stora klippblock och lite kuperad terräng. Skönt att ha Matilda med sig så vi kudne konferera över kartan :-) vi hann inte med alla kontrollerna  Barnen stack iväg på eget håll med egna kartor och Patrik likaså.
 
Efter passet bar det av till Åhus och Åhus Sea side hotel där vi checkade in, duschade och åt lunch innan det bar av till nästa pass.
Nästa karta bjöd inte på några stenar men däremot en rejält kuperade terräng så det var så mycket höjdmeter hit och dit så jag blev rent snurrig. Den här gången fick jag ingen vidare hjälp det var utsvårt att hitta kontrollerna och jag fick även denna gången ge mig då tiden började rinna ut.
 
Efter andra passet blev det återigen dusch och sedan middag innan vi åkte bort till Furuboda för lite bad och bastu. Det var jätteskönt. De hade en kort liten simbassäng som inte ens var 25 m. Jag fick helt klart mycket tränng på mina voltvändingar. Gustav var med mig och simmade, han blir bara bättre och bättre. De tär så kul att se.
 
Därefter bar det av tillbaka till hotellet för lite mellomys. Vi var rejält trötta med lyckades hålla oss vakna genom omröstningen. Jag somnade nog innan huvudet slog i kudden.
 
Idag blev det ett tredje pass och efter en natts sömn så tror jag att jag bitarna började falla på plats för idag gick orienteringen så mycket bättre. Jag fick dessutom Matilda med mig och vi gjorde en toppenrunda. Väldigt lite missar och vi hittade alla kontrollerna. Barnen hade också en bra runda, de fick hjälp av Lisa att använda kompassen. Så vi fick avsluta på topp.
 
Innan lägret avslutades blev det en gemensam avslutningslunch.
 
Tack för denna gången. Det här gör vi om :-)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: