Det nya goda livet

2018-10-12
21:01:57

Kulebo-rundan *iip*

Oh hjälp! Ikväll var det dags för löpträning och det var jag och 7 starka grabbar som skulle ut och kämpa... JAg var lite nervös faktiskt. Jag var beredd på att det skulle dras upp ett jäkla tempo som jag inte skulle ha en chans att hänga med i men så blev inte fallet alls. Jag var glad när jag kom hem från jobbet att det bara var att kasta i sig en banan och så stack vi iväg till Torsås för att mötas upp.
 
Vi sprang ut från Torsås mot Oxlehall, tempot hamnade vad jag för egen del skulle kalla " strax-över-snacktempo" vi testade en skogsväg in och när det blev liten stig märkte jag vad orienteringsträningen har gett resultat. Vi fick dock vända då vi gett oss in i skogen lite för tidigt. Så ut på asfalten igen, här passade jag på att dra i mig en gel. Här började känna av en vad, jag tänkte kramp och sprang på. Det blev bättre lägst vägen, nästa sväng in i skogen var rätt väg så nu kom vi ut på grusvägen i Kulebo. Mycket trevlig litet ställe, en riktig idyll. 
Därefter fick vi harva några kilometrar på Gullabovägen. Vid 10 km tog jag en gel till, jag följde samma plan som förra långpasset och det funkade bra.
 
Tillbaka i Torsås var jag visst trött men absolut inte slutkörd. Min högra vad var dock duktigt stel och är det fortfarande i skrivande stund. Vi får väl se hur det känns imorgon, jag har masserat lite med foamrollern och dragit på lite tigerbalsam så nu håller vi tummarna. Så här stel vill ajg tillvåren först känna mig när jag sprungit 42 km ;) Jag tror det var intensiteten som tog ut sin rätt ikväll. Distansen har jag sprungit för ett par veckor sedan men inte i den intensiteten som vi gjorde ikväll.
Tack "grappar" dethär gör vi om :-D
 
(null)
Kvällens glada gäng Kent kikar in från vänster, Osse, jag, Jörgen, Patrik, Gepan som sköter sociala medier och Magnus :-)