Det nya goda livet

2018-04-21
21:49:10

Glöm ALDRIG tvätta strumporna

Jag menar då de NYA strumporna. Jag har alltid varit noga med att tvätta nya kläder när jag får dem pga infon man fått till sig att det kan finnas kemikalier kvar. Jag har dock slarvat med strumpor, det kommer jag aldrig göra om. Jag märkte i onsdagsnatt att det började klia lite på fötterna, jag trodde först att det var myggbet och tänkte inte mer på det men under veckan har samma typ av utslag som jag fick när jag hade tejpat fötterna under GU-f utbildningen blommat ut och det har kliat &%¤#. Tack och lov för varmt väder och alsolgel och att jag har kunna gå mycket barfota och lufta fötterna, nu är det redan bättre.

Träningen under veckan har varit toppen. I onsdags fick jag ihop 10 km med nytt roligt sällskap som en kollega drog ihop.
I torsdags skuggade jag Gustav på sprintorienteringen, det var riktigt roligt. Sista banan behövde jag bara hjälpa honom vända kartan rätt en gång. Jag fick en egen runda och då fick jag trycka på lite.

I fredags slutade jag tidigt så då cyklade jag och barnen en runda, det fick ett abrupt slut när jag lyckades få in en rejäl tagg i bakdäcket och dessutom visade det sig vara punka fram också. Tack och lov hade vi nästa hunnit runt vår runda så det blev ett par kilometers promenerande hem bara. km
Patrik var snäll och hjälpte mig laga punkorna på kvällen så vi idag kunder köra vår planerade utflykt med barnen. Det blev en runda på 18 km via Bergkvara och Torsås.
Därefter smet jag och Patrik ner till Bergkvara igen och sprang en 9 km runda med Emma, Albin och Elin. Då var mina ben ordentligt sega men efter lite barfota teknik i vattenbrynet nere vid Skeppevik så piggnade jag till.

Imorgon blir det dansuppvisning för Ida och på kvällen går Södermöreklassikerns MTB-lopp av stapeln- Det ska bli riktigt kul.