Det nya goda livet

2017-06-25
21:56:00

Midsommarhelgen

Midsommar blir bara bättre och bättre. Förra året firade jag med Patrik i de jämtlänska fjällen med vandring och snöbollskastning (typ) och i år firar vi igen med härligt sällskap av goda vänner och barnen, först träning och sedan tradiotionellt firande med mat och hembygdsparken. 

Hela simgänget uppställda på skolfotomanér. 
 
 
Som små guppisar flyter vi hela gänget :-) En grad upp gjorde fantastiskt mycket för den mentala biten. 2000m rev vi av innan några stack ut på en 6 km löpning medan jag och sonen tog lite intervaller.
 
 
 
Den här grabben var på G denna helgen. Först 10x60 sek intervaller med mig på midsommarafton, dagen efter stack vi ut i Övrabyskogarna på MTB'erna.
 
Stigen blev betydligt mer teknisk än vad vi hade tänkt oss, så här såg det inte ut sist vi var här.
 
 
 
Aha!! Vi har hittat den skyldige. Det här kan bli riktigt bra när den fått jobba klart.
 
 
Idag, söndag, bjöd på mer cykling, Patrik har svidat om till tempohoj inför Ironman jkpg 70,3 så mitt vindfång blev minimalt denna dag, jag spenderade största delen i bocken. Det blåste på bra men vi höll (i mina mått mätt) ett bra tempo, ändå kändes det förhållandevis lätt. Motvind har för mig tidigare inneburit rejält tandgnisslande och ett motstånd att överhuvudtaget ge mig ut och cykla men tack vare denna fantastiska sambo/coach/livskamrat så har jag under våren lärt mig hur jag ska förhålla mig till detta element. Så den här gången reflekterade jag inte ens över att det faktisk blåste på rejält när vi bestämde oss för att sticka ut. Det känns bra.