Det nya goda livet

2016-04-30
15:50:13

The more the merrier

Härligt runda idag, nu har jag pushat på med en mil till och fick verkligen träna på skillnaden att köra ensam och i grupp. 
Jag började med att köra lite mer än 3  mil själv upp mot Halltorp. Sen anslöt jag mig med Maria och en trevlig ny bekantskap som heter Sara i Söderåkra. Och vi körde ytterligare 4 mil ihop, innan jag svängde av hemåt och vi avslutade med en varsin mil på skilda håll. Vi körde över Övraby, Strömby, Gullabo och Torsås. 
Jag min klant hade ju missbedömt min egna lilla runda först så sen som jag blev kände jag inte för att stanna och käka något, så vägen ut till gullbo blev lite kämpig bitvis, hade vatten i min camelback och bcaa i flaska så jag började tulla på det sistnämnda. Blev 7
mil innan första stoppet i Gullabo och jag stummnade rejält ett tag. I Gullab fick jag i mig mina egna bars och mer bcaa och energin återvände. 
Det va gött att köra ihop från Gullabo tillbaka mot Torsås för vi hade rak motvind så vi växlade ofta så vi inte körde slut. 
I Torsås skildes våra vägar och jag körde vidare över Kvilla tillbaka mot Söderåkra. Hade ett bra tryck i tramperna men jag började könna av nacken sånjag gjorde ett kortare stopp för att mjuka upp den innan jag fortsatte hem. 
Riktigt rolig runda! Behagligt trött nu! 
Härligt sätt att påbörja valborgsfirandet på :)