Det nya goda livet

2016-06-27
20:20:46

Hemdags :-(

Juhupp... så är det. Imorgon bär det av mot Småland igen. Jag längtar grymt mycket
 
 
efter barnen men kommer sakna Patrik och Jämtland väldigt mycket.
Han har fått jobba idag så då passade jag på att ut och cykla en sväng. Från Rätan till Åsarna är det ca 2 mil fick jag som tips från coachen och det tog jag. Jag följde E45 mot Åsarna och det blev en ritkgit trevlig runda. Det är en ganska vältrafikerad väg men alla blisiter ( och då menar jag alla) körde skitbra. Sen fick man glada tummen upp från ett gäng polska motorcyklister. Stämningen var på topp. Otäckt blev det bara när jag kom fram till Åsarna när en ouppmärksam bilist var på väg ut framför mig från en mack. Som väl är hade han rutan nere så jag kunde tjoa på honom. Jag fick nypa till rejält på bromsen och kunde köra på. Backdäcket låste sig för ett kort ögonblick, så jag nöp lite för hårt där, men jag höll mig på hjulen.
Vägen tillbaka till Rätan löpte utan några som helst bekymmer. Tänk om alla bilister kunde köra som de som åkte mellan Rätan och Åsarna.
 


Ikväll har jag roat mig med att fota Patrik när han simmade. Återigen kom-ihåg-lapp att ta med det andra objektivet så jag kan zooma in mer.
 
Han är så duktig <3 och stark!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: