Det nya goda livet

2014-06-30
21:53:29

Men yes!!

Idag blev det en spontanlöparrunda. Sonen var hos en kompis så jag och dottern stack iväg, hon på cykel. Det gick riktigt jäkla bra :-) var varmt men kunde hålla ett skönt tempo.

Så här första semesterdagen har varit underbar. Jag ha både bärjat skruva upp lampor och gardiner i sonens rum och vi har fyllt poolen, hoppat studsmatta, handlat lite och delat ut inbjudningar till sonens födelsedagskalas på lördag. 
Jag har dessutom tack vare en vän lyckats få till den ultimata födelsedagspresenten till sonen. Han och jag ska iväg på onsdag och åka lastbil med en bekant... Detta har jag nämnt för honom tidigare att vinkande skulle göra och han har frågat om när det blir av😊 Nu fick vi till en tid och han vet inget än *hihi* så det blir en stor suprise. Nu ska vi ju inte ut och åka vilken häck som helst utan denna bilen pryder omslaget på senaste Trailer 👍👍
Löparrundan slutade hos sonens kompis, båda barnen är jämngamla med de kidsen så dottern gick in till sin kompis och jag fastnade med mamman. Drack the och babblade 😊 ikväll åt vi en väldigt sen kvällsmat men vad gör det, vi har semester. Underbar start!

Imorgon är en stor dag för mig... Jag berättar mer...efteråt. Tjingeling Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: