Det nya goda livet

2012-12-31
12:17:13

Gott nytt

Ja ser jag tillbaka på 2012 så hoppas jag på ett bättre år.
Det började i januari då min älskade mormor gick ur tiden, hastigt och plötsligt och alldeles för tidigt :-( saknar dig fruktansvärt mycket!!!

Under våren blev Gustav sjuk i halsfluss , flera i rad. Han drabbades sv en feberkramp som resulterade i anbulansfärd och natt på barnkliniken detta följdes upp av EEG. Han fick en aggressiv halsfluss som gjorde att han fick läggas in. Under samma veva råkade min transport ut för en olycka när den var utlånad. Tur i oturen var den tom och inga människor skadades. Men eftersom Gustav varit sjuk och inkomster då uteblivit så fick försäkringspengarna läggas på huslån och dyl. Så transportlös är jag fortfarande. I somras plockade Gustav ut sina halsmandlarna, vi gick tjata oss till en remiss på vårdcentralen och läkarna inne på sjukhuset säger att det var ett solklart fall. Till o h ned kirurgen kom in på uppvaket och sa att det syntes på halsmandlarna att han haft problem med med dem. Söderåkra Hälsocentral har världens bästa sjuksköterskor men läkarna är bottenskrap. Det är Ulla som fick min respekt när Gustav krampade och hon bokstavligen slog liv i honom.


Maja skadade sig i transporten efter ett träningspass nu under hösten då hon gick omkull. Men vilken tur vi hade. Efter 14 dagar var hon redo att skrittas igång igen.

För vår familj har detta varit hårda smällar. Det har ansträngt på våra relationer vilket ytterligare skapat oro. Trots ett sjukt jobbigt år ser jag ljust på 2013. Jag har fått fast jobb, Gustav är en pigg glad 4-åring och familjen tar en dag i taget.
Bästa avslutningen på året var födelsen av underbara lilla Holly. Vilken livsluft ett sånt litet liv skänker.

2012 har varit året då vänner och familjen funnits och hjälpt mig genom stormarna. 2013 är året då jag kommer finnas här för dem.

GOTT NYTT ÅR!!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: